Slenderen Bewegingsbanken

Slenderen Bewegingsbanken

Slenderen is een bewegingstherapie die u kan helpen bij verschillende klachten van medische aard zoals reuma, artritis, artrose, spieraandoeningen, stijve nek, rug en schouders.

Slenderen is onbelast bewegen d.m.v. 6 door elektromotoren aangedreven tafels. Elke tafel traint een andere spiergroep. Onbelast betekent dat er geen druk op de spieren en gewrichten plaatsvindt, u wordt niet moe, transpireert niet en het voorkomt spierpijn.
Door dit onbelast bewegen worden de spieren verstevigd en wordt de beweeglijkheid van de gewrichten vergroot. Het is te vergelijken met onderwateroefeningen doordat ook op de tafels de zwaartekracht opgeheven wordt

Hoe werkt het in de praktijk?

Door middel van 6 verschillende bewegingsbanken, die door elektromotoren worden aangedreven, wordt steeds een ander gedeelte van uw lichaam geactiveerd.

Achtereenvolgens worden benen, dijen, heupen, buik, borst en bovenarmen getraind, steeds 10 minuten per bank tot alle 6 banken geweest zijn.

Benentafel
De cirkelbeweging optimaliseert de lijn van uw benen. In tien minuten op de benentafel beweegt u zich even intensief als tijdens een wandeling van 3 km. Ringbewegingen doen de benen afslanken, vooral de binnendijen en de ‘zadeltas’ buitendijen. Deze opgeheven stand verbetert de bloedsomloop in de onderste ledenmaten. Helpt overtollig vet verminderen op buik, benen, taille, heupen en zitvlak.

Zandzak tafel
Versterkt de onderrug en buikspieren. Dijen en heupen slanken af en bovendien wordt uw huid weer glad en steviger.

Sit-up tafel
Versterkt de rug, bovenbuik en middenrif. Tien minuten lang is de tafel een steuntje in de rug bij het doen van 90 sit-ups

Taille-Buik-Heup tafel
Langzaam gaan uw benen op en neer. Ook de rug spieren worden extra versterkt.

Relax tafel
Verbetert de bloedsomloop door de bloeddoorstroming  te verhogen, stimuleert de afvoer van overtollige water en afvalstoffen terwijl het de huidcellen een zachte warme gloed geeft.

Stretch tafel
De massagewerking helpt om je hele bovenlichaam te trainen. Het verbetert de houding, vermindert overtollig vet op de bovenarmen, middenrif en lenden. Verbetert de totale kracht en stevigheid van je lichaam.

Resultaten:

  • Verbetert de spieren
  • Maakt de gewrichten soepel
  • Reguleert de bloeddruk
  • Verbetert de stofwisseling
  • Stimuleert je darmen, hormonen en nieren, daardoor werkt het vocht afdrijvend
  • Overtollige centimeters verdwijnen
  • Geeft je lichaam een relaxt gevoel bij stress of veel spanning

!!Slender bewegingsprogamma is op de vestiging van Sint Oedenrode te volgen.

Maak direct een afspraak bij Beautysalon Royaal