Even Voorstellen

Maria Behgoui

Maria is geboren en opgegroeid in Teheran, Perzië. Ze woont en werkt nu 25 jaar in Nederland.
In haar cultuur, opvoeding en opleiding hangen uiterlijke verzorging, schoonheid sterk samen met zelfvertrouwen, respect, kracht, rust en ontspanning.
Schoonheidsbehandeling is een beleving die gericht is op de persoon als geheel. Vakmanschap is dan de kunst om techniek, vaardigheid en producten zorgvuldig af te stemmen op de unieke persoon die behandeld wordt. Daarin schuilt het geheim van de oosters opgeleide en ervaren schoonheidsspecialist.

 

In Teheran runde Maria een schoonheidsinstituut samen met een oudere zus, die haar verder vormde in intensieve behandeling van klanten met vragen over het jong en fris houden van de huid en het verlichten van pijnklachten.
In Nederland volgde Maria verschillende opleidingen op haar vakgebied in medical beauty bij gerenommeerde instituten om haar kennis en vaardigheid verder te verdiepen en te combineren met moderne westerse inzichten.
Blijven werken aan het lichamelijk welbevinden van klanten, ongeacht hun leeftijd, is de passie van Maria. ”Mensen gelukkiger maken, daar word ik zelf blij van“