Even Voorstellen

Maria Behgoui

Maria is geboren en opgegroeid in Teheran, Perzië. Ze woont en werkt nu 25 jaar in Nederland.
In haar cultuur, opvoeding en opleiding hangen uiterlijke verzorging, schoonheid sterk samen met zelfvertrouwen, respect, kracht, rust en ontspanning.
Schoonheidsbehandeling is een beleving die gericht is op de persoon als geheel. Vakmanschap is dan de kunst om techniek, vaardigheid en producten zorgvuldig af te stemmen op de unieke persoon die behandeld wordt. Daarin schuilt het geheim van de oosters opgeleide en ervaren schoonheidsspecialist.

 

In Teheran runde Maria een schoonheidsinstituut samen met een oudere zus, die haar verder vormde in intensieve behandeling van klanten met vragen over het jong en fris houden van de huid en het verlichten van pijnklachten.
In Nederland volgde Maria verschillende opleidingen op haar vakgebied in medical beauty bij gerenommeerde instituten om haar kennis en vaardigheid verder te verdiepen en te combineren met moderne westerse inzichten.
Blijven werken aan het lichamelijk welbevinden van klanten, ongeacht hun leeftijd, is de passie van Maria. ”Mensen gelukkiger maken, daar word ik zelf blij van“

Even Voorstellen

Negin Mulder - Safari

Met veel plezier en ambitie voer ik de semi permanente make-up voor de wenkbrauwen uit binnen salon Royaal. Wenkbrauwen zijn het middelpunt van het gezicht en heel bepalend voor de uitstraling. Ik heb mezelf omgeschoold in Phibrows microblading en Ombre powderbrows, omdat ik een zo natuurlijk-ogend vorm van semi permanente make-up wil aanbieden. Ik ben héél enthousiast over deze vrij nieuwe technieken en voer deze behandeling met enorm veel precisie en geduld uit.

Microblading is dé uitvinding voor het opvullen en vormen van de wenkbrauwen, zonder dat jij ze nog hoeft te verven of bijtekenen. Houd je er van om de wenkbrauwen voller op te vullen dan is de ombre Powderbrows de perfecte oplossing.

Ik begrijp heel goed dat het laten plaatsen van semi permanente make-up een spannende beslissing kan zijn. Ik zal altijd uitgebreid een intake met je doornemen, zodat wij samen de optie kunnen bespreken, de wenkbrauwen voortekenen en vooral jou de tijd gunnen om je op je gemak te stellen. Voel je altijd welkom om eerste vooraf een vrijblijvende intake te doen. Op deze manier kan ik al je vragen beantwoorden en de wenkbrauwen alvast een keer voortekenen. Zo heb je meteen een beeld bij de nieuwe wenkbrauw vorm en wat deze voor jouw uitstraling kan betekenen.

In de salon ken ik geen tijd, ik ben pas klaar als het echt klaar is!