Powderbrows

Powderbrows

Welgevormde volle wenkbrauwen met de Ombre Powder Brows.
Heb je een voorkeur voor een decoratieve uitstraling van de wenkbrauwen dan zal de keuze voor de poeder techniek het beste zijn. Het zal er dan uitzien alsof de wenkbrauwen met potlood/poeder zijn ingevuld. De wenkbrauw begint licht bij de aanzet en wordt steeds donkerder naar het uiteinde toe.

Powder Brows hebben een langer durend resultaat en werken met de meeste huidtypen, waaronder de vette en de gemengde huid. Het resultaat blijft gemiddeld maar liefst 1.5 tot 2 jaar zichtbaar. In tegenstelling tot de reguliere PMU tattoos vervagen de ombré brows kleurecht. Hierdoor blijven ze langer mooi en zullen ze niet groen uitslaan na verloop van tijd.

Mijn uitgangspunt is altijd zo natuurlijk ogende wenkbrauwen

Wie denkt aan powderbrows denkt al snel aan de donkere, dunne, harde, en soms zelfs blauwe of rode permanente wenkbrauwen uit de jaren ‘90. 

De huidige trend is exact het tegenovergestelde. Natuurlijk ogende, wenkbrauwen worden vandaag de dag gecreëerd met de schaduwtechniek. Deze techniek wordt gebruikt om wenkbrauwen voller te maken en extra volume te geven. 

Door middel van blenden en shaden wordt een ombre effect gecreëerd waarbij de in aanzet van de wenkbrauw een luchtigere dekking en een lichtere kleur krijgt die donkerder uitloopt richting de arch. Hierdoor haal je de hardheid uit en creëer de gewilde softlook.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak graag contact opnemen met: 06 428499 83