Hydralift FX

Hydralift FX

Een combinatie behandeling van de oxygen, lichttherapie en microdermabrasie gezichtsbehandeling. Deze zeer intensieve en luxe behandeling biedt een compleet pakket van de meest effectiefste behandelingen in één.

Een intense boost voor de huid! Meteen zichtbaar na de eerste behandeling.

Tijdens de behandeling wordt de La Mer serum, creme en vitamine ampul toegepast.

HydraLift FX is een 3 in 1 technologie die de buitengewoon reinigende werking van water peeling combineert met sequentiële zuren, microdermabrasie. Een ultra doeltreffend en intensieve systeem dat de standaard van iedere gezichtsbehandeling verhoogt en de doeltreffende werking van de actieve ingrediënten op een hoger niveau brengt.

Waterpeeling met sequentiële zuren

Het zuighandstuk in aansluiting met een waterstraal waaraan Amandelzuur en Salicylzuur toegevoegd is, verwijdert de oppervlakkige onzuiverheden van  de huid door dode cellen, mee-eters en puistjes af te zuigen dankzij de kracht van het Vacuüm.

De kracht van microdermabrasie met diamanten om ieder huidtype te vernieuwen

Dankzij zijn speciale handstuk met Diamantkorrels maakt HydraLift FX het mogelijk om ook op de moeilijkste huid een mechanische peeling uit te voeren, met een gecontroleerde en niet-invasieve microdermabrasie die in staat is de huid te bevrijden van de oppervlakkige hoornlaag, waardoor de aanblik en de structuur van de huid beter wordt en de elasticiteit ervan hersteld wordt.

Maak direct een afspraak bij Beautysalon Royaal